Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kamaráti si chceli uľaviť, zlodeji ich pri tom okradli
Zdielať na

Kamaráti si chceli uľaviť, zlodeji ich pri tom okradli

Z pohostinstva na sídlisku, sa večer o deviatej vracali domov dvaja kamaráti z Komárna. Na vysvietenej ulici ich priamo pri močení prepadli dvaja muži. So zbraňou v ruke si od nich vzali peňaženku aj doklady.

Zlodeji ich vyrušili pri močení

Dvaja kamaráti sa na ceste z pohostinstva len na chvíľočku zastavili pri múre a prišli o takmer 500 eur. Bolo krátko po deviatej večer, rozsvietená ulica na najväčšom komárňanskom sídlisku. V blízkosti v tom čase nebolo živej duše.

"Vyšli sme z tej krčmy, Peter hovoril, že sa chce ešte vycikať, tak sa otočil smerom k múru. Aj ja, lebo som si chcel zafajčiť, ale videl som, že niekto sa blíži," hovorí okradnutý mladík.

Páchateľ mal pri sebe zbraň

Tvár dvoch neznámych zakrývala kapucňa, namierili si to ku kamarátom, od chrbta ich pritlačili ku stene a vytiahli na nich aj zbraň.

"Následne jednému z mladíkov zo zadného vrecka nohavíc vybral zlodej peňaženku, v ktorej mal finančnú hotovosť, bankomatové karty a osobné doklady," tvrdí nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Mužovi ukradli takmer 500 eur

Podľa hlasu mohli mať páchatelia vraj okolo 30 rokov. Okradnutému mužovi vzali takmer 500 eur – peniaze, ktoré v ten deň utŕžil predajom svojho nábytku, keďže sa práve sťahoval.

"Za zločin lúpeže a neoprávnené použitie elektronickej platobného prostriedku hrozí páchateľom zo zákona trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov," dopĺňa Bruchterová.

bugsy ho/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy