Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Tornali sa strieľalo, dvaja (56, 61) zranení
Zdielať na

V Tornali sa strieľalo, dvaja (56, 61) zranení

Pri hádke medzi dvoma susedmi padlo na ulici sedem výstrelov. 56-ročný muž má 6 rán v oblasti brucha. Strelec má 61 rokov a pracoval ako SBS-kár. Obaja muži skončili v nemocnici.

Krvavá hádka, údajne pre psa...

Hádka podľa našich informácií vznikla pre zmiznutého psa postreleného muža. Ten totiž podozrieval suseda a volal aj na políciu. Strelec a postrelený totiž bývali podľa našich informácií v susedných domoch. Zbraň mal vytiahnuť 61-ročný Vojtech a podľa stôp, ktoré sme na mieste videli padlo niekoľko výstrelov.

Muži sa potom zrejme pohádali na ulici, no jeden potom začal strieľať. Podľa našich informácií to bolo až sedem krát. Takmer všetky strely zasiahli 56-ročného Milana, ktorý bol po príchode záchranárov pri vedomí.

Obaja muži skončili v nemocnici

Pri ošetrení záchranári zistili, že utrpel šesť strelných rán, najmä v oblasti brucha. Posádka ho v stabilizovanom stave previezla do nemocnice v Rimavskej Sobote.

So strelným poranením ale skončil v nemocnici ale aj 61-ročný Vojtech, ktorý je podozrivým z tejto streľby. Údajne sa postrelil nešťastnou náhodou, mohlo to byť pri vzájomnej bitke. Bývalý SBS-kár mal strieľať údajne z legálne držanej pištole. Druhá posádka ošetrila ďalšieho muža s početnými povrchovými poraneniami hlavy a strelným zranením na kolene.

Policajný vyšetrovateľ v Revúcej začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví. "Prípad je v štádiu vyšetrovania," dodala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy