Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenie. Platiť začne už v piatok
Zdielať na

Vodiči, pripravte sa na dopravné obmedzenie. Platiť začne už v piatok

Zdroj: TV JOJ

ŽILINA / Vodiči, ktorí sa chystajú na smer Žilina, by sa mali pripraviť na dopravné obmedzenie. To budú trvať od piatka 27.júla večera až do nedele 29. júla poobedia. Polícia totiž upozorňuje na čiastočnú uzávierku cesty.

K dopravnému obmedzeniu dôjde na úseku v smere Čadca- Bratislava. Polícia upozornila, že bude čiastočná uzávierka cesty. Uzavretý bude pravý jazdný pruh. Dôvodom uzávierky má byť výmena asfaltu. 

Vodiči budú obmedzení už od piatka 27. júla od 21.00 hodiny do nedele 29. júla 15.00 hodiny. Podľa informácii od polície bude obmedzených takmer 400 metrov vozovky. 

"Cestná premávka bude dopravným značením a zariadeniami usmernená do ľavého jazdného pruhu o šírke 3,5 metra," vyjadril sa hovorca polície v Žiline Radko Moravčík.  Ako sa v správe ďalej uvádza, zhotoviteľ je povinný zabezpečiť aj funkčnosť autobusovej zastávky "Kragujevská", križovatky pred čerpacou stanicou, obslužnosť samotnej čerpacej stanice, ako aj križovatku s MK Oceliarska. 

"Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie prenosného dopravného značenia," vyzýva polícia vodičov. 

Pozrite si  reportáž o upchatých cestách, ktoré nás ešte potrápia: 

Súvisiace články