Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po nehode utiekol šofér. Našli vrecko s podozrivým obsahom
Zdielať na

Po nehode utiekol šofér. Našli vrecko s podozrivým obsahom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / V Liptovskom Mikuláši havarovala v noci Octavia, v ktorej sa viezla partia mladých ľudí. Autom vyleteli mimo cesty a narazili do stromu. Vodič po nehode ušiel, jeho traja kamaráti skončili v nemocnici. Vedľa havarovaného auta našli policajti igelitové vrecko s podozrivým obsahom.

Záchranné zložky vyrazili k dopravnej nehode o pol jednej v noci. Po ich príjazde sa na mieste nachádzali traja zranení mladí ľudia, vodič však medzi nimi nebol. Partia sa v Octavii viezla od mesta smerom na Háj Nicovô. Pri stúpaní dostal vodič na mokrej vozovke šmyk a vyletel vľavo mimo cestu, kde narazil do stromu. Dvaja mladíci vo veku 23 a 24 rokov a ich 25-ročná kamarátka potrebovali po nehode lekárske ošetrenie.

"Vo vozidle sa mal nachádzať aj 28-ročný muž, ktorý mal po dopravnej nehode odísť na neznáme miesto. Polícia vykonáva všetky potrebné úkony za účelom jeho vypátrania," informuje hovorca polície Radko Moravčík.  Policajti už bezprostredne po nehode prehľadávali okolité lúky a polia, pomáhal im aj policajný pes. Muža, ktorý mal šoférovať síce nenašli, vedľa havarovanej oktávie však zaistili igelitové vrecúško s podozrivým obsahom.
 

Zdielať na

Súvisiace články