Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vražda pri Dunajskej Strede. Žena mala bodné zranenia v bruchu, srdci aj pľúcach
Zdielať na

Vražda pri Dunajskej Strede. Žena mala bodné zranenia v bruchu, srdci aj pľúcach

TRHOVÁ HRADSKÁ / V piatok krátko po polnoci zomrela v obci Trhová Hradská (okr. Dunajská Streda) 40-ročná žena.

Telo ženy našli na prízemí rodinného domu v kuchyni krátko po polnoci. Štyridsaťročná žena bola dobodaná nožom do brucha, srdca, pľúc a krku. "Na základe volania na tiesňovú linku, sme vyslali záchranárov k zranenej, údajne dobodanej žene. Po príchode záchranárov už nejavila známky života. Posádka sa ju snažila oživiť, žiaľ bezúspešne a lekár musel konštatovať smrť," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Žena zomrela po pol jednej v noci. Na mieste zadržali aj páchateľa, ide o 43-ročného manžela nebohej. 

"Polícia udalosť vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy, na mieste bol zadržaný podozrivý muž. Polícia vykonala obhliadku miesta činu, nariadená bola pitva. V súčasnosti prebiehajú ďalšie potrebné procesné úkony," píše na sociálnej sieti polícia. 

"V súvislosti s piatkovou vraždou vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie 43-ročnému mužovi z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného na blízkej osobe, 40-ročnej manželke. Za takýto skutok je možné uložiť trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie," informuje hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová. 

Súvisiace články