Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri požiari v Kvetoslavove zhorela 63-ročná žena
Zdielať na

Pri požiari v Kvetoslavove zhorela 63-ročná žena

KVETOSLAVOV / V Kvetoslavove sa z ohnivého pekla nedokázala dostať 63-ročná žena. Aj keď sa jej snažil pomôcť manžel, susedia a aj hasiči, snaha bola márna. V ohorenej budove ju našli bez známok života.

Šesťdesiattriročná žena podľa informácií TV JOJ podvečer varila na plynovej bombe. Došlo k výbuchu a následnému požiaru. Plamene sa potom šírili veľmi rýchlo. Na miesto ihneď po ohlásení vyrazili profesionálni hasiči aj dobrovoľníci z okolitých dedín.

Staršia žena zostala uväznená v horiacom pekle. Manžel sa za ňou snažil dostať, ale márne, požiar bol už veľmi silný. K nebohej sa nedostali ani hasiči. Museli počkať na dohasenie. Plamene zasiahli v podstate celú hospodársku budovu v tvare L. Bola plná horľavých materiálov.

"Na povale bolo aj seno, strecha celá horela," opisuje hasič. V budove okrem staršej ženy uhorelo ešte zhruba 200 králikov, ktoré manželia chovali.

Škodu predbežne vyčíslili na 30 tisíc eur. Hasiči potvrdili, že príčinou požiaru bolo nedbalostné správanie osoby, čo by potvrdzovalo verziu o nešťastnej manipulácii s plynovou bombou.

Súvisiace články