Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželov, ktorých zavraždil neznámy vrah, pochovali
Zdielať na

Manželov, ktorých zavraždil neznámy vrah, pochovali

OKOČ / Vrah manželov z obce Okoč (okres Dunajská Streda) aj po týždni polícii uniká. Brutálna vražda zasiahla nielen najbližšiu rodinu, ale aj celú dedinu. Strach síce čiastočne opadol, ale ľudia by vraha najradšej videli za mrežami. V piatok nebohých manželov pochovali.

Obete nepochopiteľnej vraždy, manželov z Okoče, prišli v piatok na cintorín odprevadiť ich priatelia, známi i rodina. Úprimnú sústrasť rodine prišli vyjadriť stovky ľudí.

Dôchodcov našli presne pred týždňom v ich vlastnom dome bez známok života. Desiatkami bodných rán ich doposiaľ neznámy vrah pripravil o život deň predtým, ako im poštárka mala priniesť dôchodok.

"Ľudia stále čakajú výsledok pátrania. Bol som aj u rodiny, sú to ťažké chvíle pre nich, som k dispozícii, keď majú nejakú prosbu alebo niečo potrebujú," uviedol starosta Ladislav Polák.

​Polícia naďalej žiada verejnosť, ak majú nejaké informácie, aby kontaktovali miestnu políciu alebo zavolali na číslo 158. Kriminalisti ani po týždni nezverejnili žiadne informácie.

Súvisiace články