Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dvojnásobná vražda je stále záhadou, dedinčania sú vydesení
Zdielať na

Dvojnásobná vražda je stále záhadou, dedinčania sú vydesení

OKOČ / Polícia vyšetruje úmrtie manželského páru z obce Okoč. Dôchodcov niekto dobodal na smrť v ich dome. Neznámy je zatiaľ nielen vrah, ale aj vražedná zbraň. Za uvedený čin hrozí páchateľovi 20 až 25-ročné väzenie, alebo doživotie.

Šesťdesiatštyricočného Vojtecha a jeho o tri roky mladšiu manželku Eriku videla cez okno ležať na dlážke včera na poludnie poštárka, ktorá im priniesla dôchodok. Preto ihneď zavolala obecných policajtov. Keď tí vošli do domu, našli na zemi krv.  Miesto činu dvojnásobnej vraždy a porušovania domovej slobody prevzali kriminalisti. "Obe osoby utrpeli pri útoku viaceré bodno-rezné rany," povedala hovorkyňa KR PZ TRNAVA Mária Linkešová.

Rodinné domy stoja na ulici v tesnej blízkosti, no napriek tomu si nikto nič podozrivé nevšimol. "Cez deň tu je ticho, skoro nikto nie je doma. Tu je také ticho a hovoria, že to bolo cez deň," povedal sused.

"V tejto súvislosti sa obraciame aj na občanov, ak si všimli akékoľvek podozrivé konanie, aj zdanlivo bezvýznamné, všetky informácie môžu poskytnúť polícii na číslo 158," dodala Linkešová. Vrahovi za dvojnásobnú vraždu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, alebo doživotie .

Súvisiace články

Najčítanejšie správy