Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Prievidzi žena rozsypala na chodník biely prášok. Otravujú ju psy
Zdielať na

V Prievidzi žena rozsypala na chodník biely prášok. Otravujú ju psy

PRIEVIDZA / Neznámy biely prášok rozsypaný na chodníku na prievidzskom sídlisku Sever. V panike boli najmä psíčkari. Dôchodkyňa, ktorá sa stará o kvety sa im podľa ich slov vyhrážala, že sem vysypala otravu. Okamžite zalarmovali policajtov. Tí nakoniec zistili, že pani na chodník vysypala múku. Takýmto spôsobom chcela ochrániť svoje kvety. Údajne do nich chodia psy vykonávať potrebu.

Ľudí na najväčšom prievidzskom sídlisku Sever naľakal biely prášok rozsypaný na chodníku. Biely prášok je nasypaný na chodníku pred panelákom, pri kvetinovom záhone. O ten sa stará jedna z obyvateliek. Tej podľa miestnych prekážajú psy.

"Pani sa vyhrážala, že otrávi všetkých psíkov," hovorí Prievidžan. Psíčkari majú podľa ich slov s dôchodkyňou slovné potýčky často. To, aký prášok na chodník vysypala rozčúleným psíčkarom povedať nechcela.

Povedala, že na chodník nasypala novičok. "Nemusí ohroziť len psov, ale aj malé deti, nevieme, čo to je," pokračuje obyvateľ mesta. Za pani, ktorá mala biely prášok na chodník vysypať, boli mestskí policajti. K činu sa priznala.

"Povedala, že tam vysypala múku, lebo jej idú na nervy psíčkari, ktorí chodia popred záhony a ich psy tam vykonávajú potrebu," opisuje Vít Zajac z mestskej polície. Prípadom sa zaoberajú aj štátni policajti.

"Vysypaný biely prášok sme zaistili a bude zaslaný na expertízu," informuje hovorkyňa trenčianskej polície Elena Antalová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy