Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Traja zranení a rozmetané kusy. Čelná zrážka za Starou Ľubovňou
Zdielať na

Traja zranení a rozmetané kusy. Čelná zrážka za Starou Ľubovňou

STARÁ ĽUBOVŇA / Čelná zrážka dvoch osobných áut za Starou Ľubovňou odstavila hlavnú cestu na takmer tri hodiny. Sanitky odviezli troch zranených. Navyše, trvalo dlho, kým nehodu zdokumentovali, lebo časti vozidiel boli porozmetané všade naokolo.

Žena obiehala kamión, aj sa stihla zaradiť, no potom sa stalo niečo, čo zrejme nečakala ani ona sama. "Ona auto obehla a otočilo jej zadok a do protismeru vošla," opisujú svedkovia nehody.  Potom už nastal chaos a záchrana . Auto to napálilo do oprotiidúceho vozidla.V ňom sedeli dvaja ľudia. A obaja sa zranili.

"Po príchode na miesto zásahu , tu už bola rýchla zdravotná pomoc. My sme im pomáhali vyprostiť osoby z vozidiel," opisuje veliteľ zásahu Jozef Holuj. "Tridsaťosemročný muž utrpel zranenia v oblasti hrudníka a aj hornej končatiny. Dvadsaťdvaročná žena mala úraz hlavy. Tridsaťpäťročná žena mala poranený hrudník," vymenoval hovorca záchranárov Boris Chmel. 

V zime je častou príčinou nehôd jazdenie na letných gumách. Auto, ktoré šmyklo do protismeru jazdilo na zimných pneumatikách. Niekoľkohodinové čakanie v kolóne zrejme ovplyvnilo aj mnohé svadby. V dlhom rade uviazla svadobná kapela aj autobus, ktorý nestihol prísť po hostí včas na sobáš. "Ja tu už tri hodiny čakám a svadobčania čakajú. Mám ich odviezť do Bardejova," povedal šofér autobusu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy