Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zrážka sanitky s autom. Traja mladí ľudia vyleteli z cesty
Zdielať na

Zrážka sanitky s autom. Traja mladí ľudia vyleteli z cesty

FULIANKA / Pri obci Fulianka neďaleko Prešova sa v noci zrazila sanitka s osobným autom. Sedeli v ňom traja mladí ľudia. Ich auto vyletelo po zrážke z cesty. Na pomoc im pribehli záchranári, s ktorými sa zrazili. Posádka záchranárov ani pacient, ktorého prevážali, sa pri nehode nezranili. Lekársku pomoc potrebovali zranení v osobnom aute.

V sanitke bola štvorčlenná posádka. Traja ľudia boli v osobnom aute. Dvaja z nich skončili po zrážke v nemocnici. "Vodička osobného auta odbočovala vľavo na obec Fulianka, pričom v tom čase už bola predchádzaná vozidlom RZP," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.

Zranená bola vodička v osobnom aute a jeden spolujazdec. Oboch previezli do prešovskej nemocnice. Podľa informácií od hovorkyne Renáty Cenkovej, išlo v oboch prípadoch o ľahšie zranenia. Nikto z posádky záchranárov ani pacient, ktorého prevážali, sa nezranil. Náhradné sanitné vozidlo ho previezlo do nemocnice v Bardejove, kam mali pôvodne namierené. "Presná príčina dopravnej nehody ako aj miera zavinenia jednotlivých účastníkov je predmetom vyšetrovania," dodáva Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy