Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž (38) vyšiel spoza autobusu, zrazila ho dodávka
Zdielať na

Muž (38) vyšiel spoza autobusu, zrazila ho dodávka

VYŠNÝ ŽIPOV / Pri Vyšnom Žipove neďaleko Vranova nad Topľou sa stala vo štvrtok ráno nehoda, ktorá sa skončila smrťou 38-ročného muža. Vystúpil z autobusu a chcel prejsť z jednej strany cesty na druhú. Vyšiel spoza autobusu, ktorý stál na zastávke a vodič dodávky už zrážke nedokázal zabrániť.

Muž prechádzal podľa policajných informácií cez frekventovanú cestu. Zrazil ho vodič bielej dodávky. Zranenia chodca boli také vážne, že im na mieste podľahol. "Prechádzal na druhú stranu, si nevšimol zrejme auto, ktoré prichádzalo od Vranova," opisuje svedok Štefan. "Chodec spoza stojaceho autobusu prechádzal cez priechod pre chodcov na druhú stranu cesty, pričom ho zachytila dodávka v protismere," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.  

"Je to veľká tragédia, mal 39 rokov, vyhasol nevinný život, strašné," povedal Štefan. Podľa miestnych je to veľmi nebezpečný úsek. Najmä pre ľudí, ktorí chodia tadiaľto na autobus alebo naopak, keď sa vracajú domov. "Presná príčina a miera zavinenia tejto nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodal Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy