Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Útočník mi rozbil auto a vyhrážal sa, že ma zabije, tvrdí Martin
Zdielať na

Útočník mi rozbil auto a vyhrážal sa, že ma zabije, tvrdí Martin

KRVAVÉ ŠENKY / Tridsaťročnému mužovi sa v obci Krvavé Šenky pri Nitre podľa jeho tvrdení vyhrážal neznámy páchateľ. Navyše mu rozbil auto. Polícia na mieste zaistila stopy a po útočníkovi pátra.

Martin z Trnavy tvrdí, že na ceste medzi Alkešincami a Krvavými Šenkami sa mu vyhrážal neznámy muž. Padli aj vulgárne nadávky. Martin sa zľakol, vybehol z auta do poľa, kde sa ukryl.

Rozbité svetlá i spätné zrkadlá

Na aute, ktoré nechal na krajnici, sú porozbíjané spätné zrkadlá a svetlá. Poškodená je aj zadná kapota. "Škoda na aute je približne tisíc eur," uviedla nitrianska krajská hovorkyňa Božena Bruchterová.

Martin celý incident nahlásil na polícii. "Technik na mieste zaistil stopy, ktoré podrobí expertíze," dodala Bruchterová.

Cvičený pes

Martin polícii tvrdil, že počul niečo ako výstrely. Na miesto preto prišiel aj špeciálne cvičený pes, ktorý prehľadával okolie a hľadal nábojnice. Nič ale nenašiel.

Prípad je v štádiu riešenia. Polícia po útočníkovi pátra. "Začali sme stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci a nebezpečné vyhrážanie," uzavrela hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy