Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Auto taxi služby vpálilo do zastávky MHD, šofér zomrel na mieste
Zdielať na

Auto taxi služby vpálilo do zastávky MHD, šofér zomrel na mieste

KOŠICE / Na Sečovskej ceste v Košiciach sa stala tragická dopravná nehoda. Auto taxislužby v plnej rýchlosti vpálilo do zastávky MHD, kde čakali ľudia na autobus. Vodičom bol skúsený taxikár, ktorý na mieste zomrel.

Vodič taxislužby práve nastupoval do rannej smeny. S vozidlom stihol prejsť len niekoľko metrov a stratil vedomie. Päťdesiatročný muž pracoval ako taxikár dlhé roky. Len v utorok ho prijali do novej práce, v stredu ráno ho čakala prvá jazda. Tá sa ale skončila tragicky. Muž dostal za volantom infarkt. Auto sa nekontrolovateľne rútilo dole kopcom a narazilo do zastávky MHD.

Dodávka taxislužby zachytila na zastávke dve ženy. Jedna z nich zostala pod autom zakliesnená, vyslobodiť ju museli hasiči. Na miesto ihneď vyrážalo niekoľko sanitiek. Záchranári vodiča oživovali desiatky minút. Boj o život ale prehral a zomrel na mieste. Obe veľmi ťažko zranené ženy previezli do nemocnice. Pre nehodu policajti uzavreli jednu z najfrekventovanejších ciest v Košiciach. Presné okolnosti vyšetrujú.

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnej nehode pri Banskej Bystrici:

Súvisiace články