Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
FOTO: V okrese Rožňava zasahovala NAKA. Zadržali aj mladú ženu
Zdielať na

FOTO: V okrese Rožňava zasahovala NAKA. Zadržali aj mladú ženu

RoŽŇAVA - Ulice obsadené kukláčmi, domové prehliadky a niekoľko zadržaných ľudí, medzi nimi aj mladá žena. Takto to vyzeralo v stredu na viacerých miestach východného Slovenska. Policajnú raziu vykonala NAKA aj v Rožňave a v okolitých obciach.

Rozsiahla policajná razia začala v stredu už od rána na viacerých miestach v Rožňavskom okrese. Podľa informácii TV JOJ je zameraná na drogy. Údajne sa v jednom z podozrivých domov nachádza aj laboratórium na výrobu omamných a psychotropných látok. Pre prípadné zaistenienebezpečných chemických toxínov boli na podozrivé miesta privolaní aj košickí hasiči.

"Môžem potvrdiť, že dnes od skorých ranných hodín vykonávajú policajti NAKA na viacerých miestach východného Slovenska akciu zameranú na dokumentovanie drogovej a inej trestnej činnosti," informoval hovorca policajného prezídia, Martin Wäldl.

Policajti prehľadávali byty podozrivých ako aj domy a autá a to aj pomocou špeciálne vycvičeného psa na vyhľadávanie drog. Policajti zaistili množstvo dôkazov a zadržali niekoľko osôb. Podozriví, medzi ktorými bola aj mladá žena. Podozrivých mali policajti previezť do Košíc. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy