Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Syn vytiahol na vlastného otca nôž a priložil mu ho pod rebrá
Zdielať na

Syn vytiahol na vlastného otca nôž a priložil mu ho pod rebrá

Archívne video

SMIŽANY / Obvodní policajti, PMJčkári aj psovod sa v noci ponáhľali do Smižian na známu adresu. V dome, ktorý susedí s rodným domom kapitána Nálepku, došlo k nebezpečnej situácii. Vo vyhrotených emóciách vytiahol syn na vlastného otca nôž a priložil mu ho pod rebrá.

Podľa matky podozrivého muža dochádza k podobným útokom v tomto dome neustále. Veľkú úlohu v tom hrá alkohol. "Vyhrážal sa. Že ho zabije, aj nožík mal. Že kedykoľvek bude chcieť, tak ho zabije," hovoria príbuzní. To boli posledné slová, ktoré matka s 8-ročným synom počuli. Radšej ušli pred problémami na ulicu. Za oknami domu v izbe medzitým 19-ročný mladík priložil otcovi nôž pod rebrá so slovami, že ho zabije.

"On vždy tak podrypuje. Ako majú vypité, tak on skáče. Inak by bolo dobre," hovoria. Podľa príbuzných začal syn doma popíjať sám. Keď už bol v nálade, tak sa k nemu pridal otec. Nevedno, čo sa medzi nimi stalo, že mladík vzal do ruky nôž. Za tento čin skončil v policajnej cele.

"Polícia v Spišskej Novej Vsi začala trestné stíhanie a z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinila 19-ročného miestneho muža," informuje hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová. Zarážajúce je, že mladík dokázal byť agresívny v stave hraničiacom s otravou alkoholom. Podľa informácií televízie JOJ nafúkal takmer tri promile. Jeho otec polovičnú hodnotu.

"Bol spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie," povedala hovorkyňa. 

Koncom novembra bodol nožom kamarát kamaráta. Dôvodom bolo pivo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy