Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladík si sadol za volant opitý. Zrazil sa s kamiónom
Zdielať na

Mladík si sadol za volant opitý. Zrazil sa s kamiónom

Archívne video

KRUPINA / Za volant si sadol, hoci pred tým pil. Iba 19-ročný mladík šoféroval a v krvi mal viac ako 1,6 promile alkoholu. Havaroval v centre Krupiny, kde nabúral do prichádzajúceho rumunského kamiónu. Krupinou vedie hlavný ťah na Maďarsko, okamžite sa zaplnil autami.

Mladík sa nevyhne obvineniu za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Nehoda sa stala na frekventovanom ťahu smerom na Šahy. Práve tam smeroval aj 39-ročný kamionista z Rumunska. Autu, ktoré náhle vybočilo do jeho jazdnej dráhy, sa už vyhnúť nemal kam. "Auto prešlo do protismeru tesne predo mnou, poškodilo mi celú bočnú stranu a narazil aj do nádrže," opisuje rumunský kamionista.

Cesta centrom Krupiny je úzka, po oboch stranách stoja domy. Nasledoval tak náraz do bočnej strany. Na kamióne roztrhlo palivovú nádrž. Nafta začala vytekať na vozovku, zasahovať preto museli hasiči, ktorí pohonné hrmoty prečerpali. Pod nepozornú jazdu a nedostatočné sa venovanie vedeniu vozidla sa podpísal alkohol, 19-ročný vodič si aj napriek tomu, že popíjal sadol za volant. Výsledkom nehody boli niekoľko kilometrové kolóny, ktoré zablokovali rušný ťah.

Pozrite si nehodu, v ktorej figuroval kamión:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy