Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Taxikár zomrel na Štedrý deň. Nebol pripútaný
Zdielať na

Taxikár zomrel na Štedrý deň. Nebol pripútaný

ZVOLEN,ŽIAR NAD HRONOM / V nedeľu sa na R1 medzi Žiarom nad Hronom a Zvolenom stala smrteľná dopravná nehoda. Zomrel pri nej 50-ročný muž.

Popoludní okolo druhej hodiny, sa na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Zvolenom stala nehoda. Ľudia, ktorí pri nehode zastavili našli bezvládne telo 50-ročného muža ležať na zemi ďaleko od auta. Pomoc záchranárov už bola v tej chvíli zbytočná. Muž z Bangladéša nebol pripútaný, prerazil zvodidlá a skončil v lese. Bol na mieste mŕtvy. V aute našli aj detskú sedačku, no v aute bol sám. 

"Z dosiaľ nezistených príčin zišiel tento vodič s vozidlom mimo rýchlostnú cestu, vodiča vymrštilo z vozidla utrpel devastačné zranenia nezlúčiteľné so životom," informuje hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková. 

Vedľa prevráteneného auta ležali darčeky a množstvo hračiek, vnútri našli dokonca aj autosedačku. Celé okolie preto prehľadávali hasiči aj policajti. Nevedeli či muž v aute sedel sám, alebo mal aj spolujazdcov. Už nikoho ďalšieho nenašli. Obeťou nehody je 50-ročný muž pochádzajúci z Južnej Ázie. "Išlo o 50-ročného vodiča občana z Bangladéša. Podľa doterajších zístení bol zamestnancom taxislužby vo Viedni," dodáva Kováčiková.

Deň pred Vianocami zomrel 66-ročný muž na D1 medzi Bratislavou a Sencom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy