Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pred Úrad Banskobystrického kraja ľudia nosia škatule
Zdielať na

Pred Úrad Banskobystrického kraja ľudia nosia škatule

Zdroj: TV JOJ

BANSKÁ BYSTRICA / Sobotné voľby nedopadli dobre pre banskobystrického žpana Mariana Kotlebu. Nielen že už nebude šéfovať Banskobystrickej župe, ľudia na sociálnej sieti zorganizovali udalosť, v ktorej vyzývajú, aby obyvatelia pred Úrad doniesli papierové škatule a pomohli mu tak s balením si vecí. A tak sa aj dialo.

"Po prehratých voľbách padne Kotlebovciam určite vhod, keď im pred úrad BBSK hodíme zopár krabíc aby si mali do čoho zbaliť veci a mohli tak čo najskôr vypadnúť do p**e. Preto neváhajte, uchopte doma starú krabicu od topánok / banánov / časákov (výber je na Vás) a prineste ju v pondelok 6.11.2017 medzi 06.00 a 08.00 pred budovu BBSK. Keď tam už budete, tak stačí ak krabicu letmým švihom hodíte pred vchod a tam si ju už niekto zoberie. Verím, že sa nám spolu podarí spraviť poriadnu kopu krabíc a ušetriť tak vodcovi cestu do Hornbachu. Na straˇy!," napísal pod udalosť organizátor Autistická mrkva Štefan. 

Redaktorka televízie JOJ Katarína Kováčiková bola na mieste udalosti. Na fotografiách môžete vidieť, že sa našlo pár ľudí, ktorí výzvu akceptovali. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy