Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Po nehode pri Rimavskej Sobote ležia dvaja mladí ľudia v nemocnici ťažko zranení
Zdielať na

Po nehode pri Rimavskej Sobote ležia dvaja mladí ľudia v nemocnici ťažko zranení

RIMAVSKÁ SOBOTA / Dvaja mladí ľudia ležia v nemocnici s vážnymi zraneniami. Nikoleta a Marek išli smerom na Rimavskú Sobotu, keď do zadnej časti ich auta narazilo iné vozidlo, vychádzajúce od obce Čerenčany. Tridsaťdvaročný vodič po náraze údajne vypadol z auta.

Auto mladého vodiča odhodilo po náraze mimo cesty, a to rovno do plota rodinného domu. Iba o pár centimetrov minul plynovú prípojku. "Som len počul veľký buchot. Vyšiel som von a už bolo auto v priekope," opisuje majiteľ domu.

Auto sa rútilo popri plote ďalších niekoľko metrov a zostalo stáť prevrátené na streche. Vodič podľa svedkov vypadol na cestu, jeho spolujazdkyňu vyberali z auta. Obidvaja sú hospitalizovaní v nemocnici s ťažkými zraneniami. Podľa predbežných lekárskych správ sa budú liečiť viac ako 42 dní.

Účastníčkou dopravnej nehody bola aj 50-ročná vodička, ktorá sa nezranila. Tá vychádzala z vedľajšej cesty na hlavnú. Zatiaľ ju ale zo zavinenia zrážky neobvinili. Polícia udalosť vyšetruje, skúmať budú aj to, či 32-ročný Marek jazdil predpísanou rýchlosťou. V úseku je totiž znížená rýchlosť na 70.

"Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania a budeme skúmať všetky okolnosti, za akých k dopravnej nehode došlo," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Andrea Petrovičová.

Zdielať na

Súvisiace články