Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Čírová (23): Najsmutnejšie vystúpenie pre umierajúcu Leu...
Zdielať na

Čírová (23): Najsmutnejšie vystúpenie pre umierajúcu Leu...

Spočiatku sa slzám bránila, potom ich už nemohla udržať. Maria Čírová v okamihu, keď spievala pesničku v programe 2011 Srdce pre deti mladej Lei, mame iba päťročnej Vanesky, však ešte netusila, že o pár hodín urobí osud za životom mladej mamičky definitívny koniec.

Mária si celý čas najviac priala, aby sa bolesť celej Leinej rodiny zmenila na radosť a aby sa mama malej Vanessky prebrala z kómy. Prežívala to o to viac, že aj Mária je matkou. "Tak sama mám dvojročné dieťa doma a keď som aj v tej dokrútke videla, ako to dievčatko ukladá mame tú hračku do ruky a maminka, maminka.. Tak to mám aj ja, presne to isté doma," hovorí mladá speváčka. 

Lea sa z kómy neprebrala 

Počas nakrúcania programu Srdce pre deti všetci verili, že mladá mamička Lea, sa pritúli k Vaneske. Iba pár hodín po nakrúcaní však Lea zomrela. "Hrozne som im držala palce a som hovorila, že budem sledovať ten ich príbeh, že budem sledovať, ako bude pokračovať a toto ma veru nenapadlo," hovorí Čírová.

Najviac lieči ticho

Smutnú správu sa mamička dvojročného Huga dozvedela od svojej manažérky. V prenose sa práve pre túto udalosť Máriina pesnička neobjavila. Sama si totiž uvedomuje, že po takom tragickom konci najviac lieči ticho. "Jediné, čo by som tej rodine chcela, je popriať úprimnú sústrasť a naozaj, ak sa to dá, tak veľa síl do toho života bez tej mamičky, ktorá im bude určite hrozne chýbať, aj tomu manželovi. Hrozne ma to mrzí..." dodáva Mária.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy