Oblačno
15°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Rúfusa dojali dobrosrdeční Slováci: Na toto som nebol pripravený!
Zdielať na

Rúfusa dojali dobrosrdeční Slováci: Na toto som nebol pripravený!

Veľké ďakujeme! To patrí všetkým divákom televízie JOJ a čitateľom Nového času, za to, ako ste sa zachovali v nedeľu večer. Príbehy malých bojovníkov a ich rodičov vás chytili za srdce. Mnohí z vás im pomohli omnoho viac, ako sme vôbec dúfali. ĎAKUJEME!

Perter Rúfus, hlas JOJky, bol natoľko dojatý, že nevedel dopovedať svoj živý vstup o tom, koľko peňazí sa počas programu Srdce pre deti vyzbieralo. So slzami v očiach o tom hovoril ešte aj na druhý deň. "Čo vám mám povedať. Asi nie som celkom dobrý profesionál. Ale mám taký pocit, že s tými ľuďmi, ktorí majú takéto srdcia, má tento národ ešte šancu," hovorí so slzami v očiach Rúfus.

Najlepšie správy

Silným momentom bolo už to, koľko peňazí ste poslali už po prvom príbehu o malej víle Meggie. Bolo to viac ako 82 000 eur. Ako tvrdí Peter Rúfus, toto boli pre neho tie najlepšie správy, ktoré kedy čítal. 

Silní tohto sveta, malé bezbranné a to ťažšie bojujúce deti a ich starostliví a milujúci rodičia. To oni sú hrdinovia tohto neuveriteľného večera. To oni dokázali nám, že má zmysel pomáhať. Margarétke, Lukášovi, Edkovi, Vanesske. Všetkým deťom.

Diváci JOJky a čitatelia Nového Času sú fenomenálni

Nikto z tých, ktorí pripravovali tento program si nedovolili odhadnúť, koľko peňazí sa vyzbiera. "Naši diváci a čitatelia Nového Času sú naozaj fenomenálni ľudia, pretože vyzbierať sumu cez 750 tisíc eur, to sa nikomu ani nesnívalo," hovorí generálny riaditeľ František Borovský.

Obe silné média si však uvedomujú veľkú zodpovednosť, ktorú teraz majú. "Zároveň si uvedomujeme veľkú zodpovednosť, ktorá pred nami stojí a sľub, ktorí sme dali, že do posledného centu všetky peniaze pôjdu tam, kde ich najviac treba," dodala šéfredaktorka denníka Nový Čas Júlia Kováčová.

Súvisiace články