Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Srdce pre deti. Keď profesionáli plačú...
Zdielať na

Srdce pre deti. Keď profesionáli plačú...

Príbehy malých bojovníkov a ich rodičov vás chytili za srdce. Mnohí z vás im pomohli omnoho viac, ako sme vôbec dúfali. Srdce pre deti dojalo všetkých. Nielen divákov JOJky a čitateľov Nového Času, ale aj tých, ktorí ho pripravovali. Počas programu sa vyzbieralo krásnych 760 645 €. ĎAKUJEME!

Počas celého vysielania sa k divákom prihováral aj hlas JOJky Peter Rúfus, ktorý oznamoval výšku vyzbieranej sumy. A keďže nikto nečakal tak vysokú sumu, dojalo ho to natoľko, že nevedel v sebe udržať slzy a len s ťažkosťami dohovoril, koľko sa podarilo vyzbierať.  

Celá suma ide deťom

Vďaka dobrým ľuďom, ktorí sa spojili pre dobro chorých detí prišlo na číslo 871 počas nedeľného galavečera 152 129 darcovských SMS. Hodnota každej SMS je 5 €. Všetci traja mobilní operátori - Orange Slovankia, O2 Slovensko a Slovak Telekom prevedú vyzbieranú sumu na konto Srdca pre deti.

Stále môžete pomôcť

Keďže ste ukázali, že osud chorých detí či ľudí zo zlých pomerov vám nie je ľahostajný, pomôcť môžete stále. Stačí poslať prázdnu SMS na číslo 871. Cena jednej darcovskej SMS je 5 €. O tom, kam vaše peniaze putujú, ale aj príbehy detí nájdete na stránke www.srdcepredeti.sk

Dobrá správa pre deti 

Bol to silný večer, na ktorý sa dlho nezabudne. Bol to večer, kedy sme všetci tí, ktorí sme prispeli, dostali oveľa viac. Dostali sme od seba navzájom signál, že si vieme a chceme pomôcť. Všetky tieto deti od nás dostali ešte jednu dôležitú správu  - záleží nám na vás. Nie ste v tom sami. Máte náš obdiv, úctu a lásku. Veľmi vám držíme palce, aby váš príbeh mal šťastný koniec.

Ringier Axel Springer Slovakia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy