Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Program Srdce pre deti vyzbieral 760 645 €. ĎAKUJEME!
Zdielať na

Program Srdce pre deti vyzbieral 760 645 €. ĎAKUJEME!

Tí, čo mohli, pomohli! Počas galaprogramu Srdce pre deti, ktorý vysielala TV JOJ včera od 20:15, sme na vďaka vám vyzbierali na pomoc deťom v núdzi 760 645 €. Každý cent pôjde tým, čo to potrebujú. ĎAKUJEME!!!

Charitatívny program Srdce pre deti, ktorý zorganizovali Nový Čas, televízia JOJ a Nadácia Pontis, priniesol pre deti v núdzi úžasnú pomoc.

Deťom do posledného centu

Vďaka vám prišlo na číslo 871 počas včerajšieho galavečera 152 129 darcovských SMS v hodnote 760 645 €. Hodnota každej zaslanej SMS je 5 € a operátori Orange Slovensko, O2 Slovensko a Slovak Telekom prevedú celú vyzbieranú čiastku na Srdce pre deti. 

Príbehy detí, opustených či chorých ľudí, rodín v krízových situáciách, ktoré z vyzbieranej čiastky podporíme, budú zverejnené na stránke Srdci pre deti. Tento program využíva darcovský systém Dobrá krajina.

Nemecká myšlienka

Galaprogram Srdce pre deti sa vysielal na Slovensku po prvýkrát. S myšlienkou prišiel pôvodne nemecký novinár a zakladateľ vydavateľstva Axel Springer. Na Slovensku jeho spoločnosť vydáva okrem iného denník Nový Čas.

"Myslím si, že pomôcť znamená urobiť svet krajším pre niekoho a už len minimálne pre tento pocit to stojí za to," povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy