Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Nestihli ste NOVINY o 12:00? Nevadí. Tu sú...
Zdielať na

Nestihli ste NOVINY o 12:00? Nevadí. Tu sú...

A je to tu! Po mesiacoch príprav dnes odštartovali Noviny o 12-tej! Prvé čerstvé informácie presne na pravé poludnie vám sprostredkovala Andrea Pállfy - Belányi. Bol to jej veľký návrat na obrazovku. Nestihli ste to? Pozrite si záznam...

Pozrite si prvé NOVINY O 12:00 zo záznamu!

Vysielanie Novín o 12-ej sme dnes úspešne začali. Prvú reláciu moderovala nová tvár JOJky Andrea Pálffy-Belányi. Ako sa cítila pred návratom na obrazovku? Čítajte tu.

,,Najhoršie nie je odvysielať prvú reláciu, ale to, že to pôjde každý deň", hovorí s úsmevom šéf spravodajstva Roland Kubina. S vážnosťou však dodáva, "bez kvalitných ľudí a tímu, ktorí pracujú v JOJke by sme to nezvládli. Na Novinách o 12-ej pracujú všetky redakcie, aj tá vaša - noviny.sk." Zaujíma vás ako to vyzeralo tesne pred odvysielaním relácie? Pozrite si video!

Aj počas vysielania to na spravodajstve JOJky vrelo. Všetci zainteresovaní sledovali, či všetko bude, ako má. Pozrite si aj atmosféru počas vysielania.

Andrea sa bude striedať s Danou Strculovou. Pre túto reportérku spravodajstva TV JOJ to zase bude premiéra v moderátorskom kresle. Danka bude svoju prvú reláciu moderovať už túto stredu. "Danka sa za krátky čas v JOJke ukázala nielen ako výborná reportérka, ale na kamerových skúškach aj ako dobrá moderátorka takže jej držím palce, aby jej premiéra vyšla," hovorí šéf spravodajstva Roland Kubina. 

Okrem Novín o 12-tej sa v pondelok vrátili na obrazovky JOJky aj Prvé Noviny. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy