Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obvinený oligarcha Jozef Brhel sa vracia na Slovensko
Zdielať na

Obvinený oligarcha Jozef Brhel sa vracia na Slovensko

BRATISLAVA / Obvinený oligarcha Jozef Brhel sa vracia na Slovensko. Ako prvý o tom informoval portál Plus 7 dní, ktorý Brhela nafotil po prílete súkromným lietadlom na viedenské letisko.

Podľa portálu Plus 7 dní Brhel v pondelok neskoro večer po pristátí súkromného lietadla nastúpil do dodávky, ktorá ho odviezla k terminálu. Tam sa mal zdržať dlho, neskôr na letisko prišli dve rakúske policajné autá a slovenské auto s diplomatickou značkou. Vonku čakali dve škodovky, ktoré mali povolenie vojsť do priestorov letiska, Brhel údajne nasadol do jednej z nich a smerovali na Slovensko.

Jozef Brhel je obvinený v kauze Mýtnik z machinácií pri verejnom obstarávaní spolu s bývalým šéfom Finančnej správy Františkom Imreczem. Toho súd zobral do väzby v pondelok, rovnako ako Brhelovho brata Petra. 

Podľa informácií TV JOJ sa Brhel zdržiaval na jednom z ostrovov v Atlantickom oceáne. Práve Brhelova neter, dcéra brata Petra, podala trestné oznámenie na políciu. Barbora Brhelová v trestnom oznámení ako aj v liste na inšpekciu ministerstva vnútra opísala piatkový zásah kukláčov ako neprimeraný. 

Dcéra Brhelovho brata Barbora, opísala vo videu zásah kukláčov v ich dome. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy