Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otázky na temnú minulosť priateľa sa jej stali osudným. Matku dvoch detí údajne dobodal jej priateľ
Zdielať na

Otázky na temnú minulosť priateľa sa jej stali osudným. Matku dvoch detí údajne dobodal jej priateľ

NEDED / Spoločný život pod jednou strechou zavŕšila vražda. Stala sa v obci Neded. Muž, ktorý pred svojou družkou ukrýval svoju temnú minulosť, pripravil ženu o život a potom sa udal na polícii.

Z domu v tichej uličke na okraji obce Neded sa okolo ôsmej ozývala hádka, susedia spozorneli na výkriky. "My, keď sme prišli domov, boli tu už policajti aj sanitka, ale susedia hovoria, že počuli odtiaľ zúfalý vreskot," povedala miestna obyvateľka.

V dome žila 43-ročná rozvedená žena so svojimi dvomi deťmi. Pred časom susedia zahliadli nového muža po jej boku. 54 ročný Štefan z okresu Kežmarok sa prisťahoval na juh Slovenska. Usmiatu a na pohľad šťastnú dvojicu neraz vídali na ulici. Podozrivý Štefan na svoju družku zaútočil v dome nožom. Ani privolaným záchranárom sa ju nepodarilo oživiť, ťažkým zraneniam podľahla. Vzápätí muž volal na linku 158 a oznámil, že dobodal svoju družku. Polícia ho zadržala priamo v dome.

Tragédii predchádzala hádka, Štefan mal totiž svojej družke zatajiť viacero faktov zo svojho života. "Že už pred 16-timi rokmi vraj ten muž už toto isté spravil niekomu inému, ale ona sa to dozvedela až teraz. Chcela sa ho na to spýtať, či je to pravda, a potom toto. A že sa vydával za niekoho iného, povedal, že má 46 rokov, ale v skutočnosti mal 55. Syn, ktorý bol v práci jej vraj dohováral, aby to neriešila sama, ale nech ho počká, kým príde z práce, ale už bolo neskoro," opísali miestni obyvatelia.

"Vyšetrovateľ KR PZ v Nitre začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. Okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetov vyšetrovania," informovala policajná hovorkyňa Viktoria Borloková.

Policajti z východu Slovenska vyšetrujú závažný zločin sexuálneho násilia. Obvinili mladého muža, ktorý krátko po čine skončil v cele. Viac v reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy