Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Dvojica mladíkov uviazla v niekoľko metrovej výške. Za ich dobrodružstvo dostali trest
Zdielať na

Dvojica mladíkov uviazla v niekoľko metrovej výške. Za ich dobrodružstvo dostali trest

MEDZILABORCE / Dvaja tínedžeri počas utorňajšieho mrazivého večera uviazli na streche opustenej budovy. Novoročné dobrodružstvo v desaťmetrovej výške sa skončilo zásahom hasičov aj polície. Chlapci tvrdia, že chceli zažiť trocha adrenalínu. Na strechu síce vyliezli po rebríku, no späť na zem sa už dostať nedokázali.

Podľa slov svedkov mali vyjsť chlapci na strechu budovy po rebríku. Budova má viacero častí. Chlapci skákali od tej najvyššej po najnižšiu. No naspäť hore k rebríku sa už nedostali a uviazli v asi 10 metrovej výške. Po celý čas husto snežilo. Keď už boli poriadne premrznutí a pochopili, že sami sa na zem nedostanú, zavolali na tiesňovú linku. "Bolo nám nahlásené, že dvaja maloletí chlapci sa nachádzajú na streche budovy bývalej pošty a nevedia zísť dole na zem," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Ján Suchý. 

Hasiči z Medzilaboriec zasahovali s výškovou technikou.Obaja chlapci sú chovancami detského domova. "Nechcem to zľahčovať ale asi pozerajú veľa akčných filmov. Takto to zdôvodnili, že oni nepociťovali strach iba chceli zažiť trošku adrenalínu," povedal riaditeľ detského domova Vladislav Fejo. Riaditeľ detského domova tínedžerom takpovediac prehovoril do duše a za tento novoročný adrenalín ich čaká trest. "Ohrozili svoj život a ani si neuvedomili, čo všetko sa mohlo stať. Do konca mesiaca budú mať zakázané vychádzky a prístup k internetu," dodal. 

Pozrite si reportáž o dievčatách, ktoré sa chceli zabaviť s cudzincami ale nakoniec im ukradli auto:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy