Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pri byte bývaleho manžela Nory Kabrheľovej došlo k explózii
Zdielať na

Pri byte bývaleho manžela Nory Kabrheľovej došlo k explózii

TATRANSKÁ LOMNICA / V noci z nedele na pondelok mali tatranskí policajti plné ruky práce. Pri byte Braňa Mojseja v Tatranskej Lomnici totiž opäť vybuchla neznáma látka.

Výbuch nastal krátko pred pol desiatou v nedeľu večer pri byte známeho košického podnikateľa. Vo vnútri sa v tej chvíli mali nachádzať tri osoby. Medzi nimi aj dieťa.

"Neviem ja som bol len vo vnútri, sme akurát jedli a rana taká bola akoby lietadlo letelo. Nebol žiaden zvuk len rana riadna to bola," hovorí svedok incidentu. 

Na miesto v priebehu niekoľkých minút dorazili policajti a kriminalisti, ktorí miesto zabezpečili. "Pred mesiacom som dával trestné oznámenie, povedali mi, že zvýšia hliadky, že bude všetko zabezpečené. Čo by sa človek nebál, veď mu ide o život každý deň," uviedol bývalý manžel Nory Kabrheľovej. 

"Tlaková vlna spôsobila rozbitie sklenených výplní na dvoch oknách. Ku zraneniam žiadnych osôb nedošlo. Policia začala vyšetrovanie vo veci všeobecného ohrozenia," informoval hovorca polícia Daniel Džobanik. 

"Určite sa veľmi rýchlo zabezpečím nejakou zbraňou, legálne držanou a budem sa chrániť, tak ako proste je mi to možné," odkázal Mojsej. 

Išlo v poradí už o tretí takýto útok. Po tých predchádzajúcich si nechal košický podnikateľ nainštalovať aj bezpečnostné kamery. Ani to však nepomohlo.​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy