Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nikdy neodvysielaná reportáž o Martinke, Kleopatre z Turca
Zdielať na

Nikdy neodvysielaná reportáž o Martinke, Kleopatre z Turca

Zdroj: TV JOJ

BRATISLAVA / Hviezda reality šou Farmár hľadá ženu Martina Chovancová alias Kleopatra z Turca bola neprehliadnuteľná. Jedni sa z nej smiali, iní ju ľutovali. Preslávila sa najmä módnym nevkusom, do očí bijúcim oblečením a výrazným líčením.

Martina a jej démon alkohol sa dostali do nebezpečného vzťahu už pred dvoma rokmi. Nezabudnuteľná farmárka sa strácala pred očami. Život z nej odchádzal, no mala nádej. Televízia JOJ sa jej snažila pomôcť a podala jej pomocnú ruku. Bohužiaľ, nepodarilo sa ju zachrániť. Problém so svojou závislosťou si nechcela priznať.

Martine odobrala sociálka deti. Hviezda reality šou tvrdila, že je s nimi v pravidelnom kontakte. Jediné, čo jej prekážalo, bola diaľka. Jej tri deti - Barborka, Tomáško a Vladko - žili v Ružomberku, Martinka s manželom Martinom v Kolačíne. Štáb televízie JOJ ju za svojimi ratolesťami odviezol. Martina s modrinami po tvári zostala prekvapená. K deťom ju zamestnanci profesionálnej rodiny, kde súrodencov umiestnili, nepustili. 

Martina Chovancová, za slobodna Zuzaniaková, sa po svadbe so svojím snúbencom Martinom presťahovala do lesa do maringotky. Spolu si nažívali v Kolačíne. Televízia JOJ ju navštívila opäť. V tom čase mladý pár tvrdil, že sa im v lese nažíva dobre. Na niekdajšej televíznej hviezde sa ale prejavovali známky alkoholizmu. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy