Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zomrela Kleopatra z Turca, potvrdila to jej mama
Zdielať na

Zomrela Kleopatra z Turca, potvrdila to jej mama

BRATISLAVA / Jednou z najvýraznejších účastníčok jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu bola Martinka z Turca, ktorá bojovala o srdce nepobozkaného farmára Mariána. Jej smrť oznámil prostredníctvom sociálnej siete kamarát.

Do pamäti našich divákov sa zapísala svojráznym prejavom, extravagantným módnym vkusom a hláškami, ktoré okamžite zľudoveli. Kleopatra z Turca dlhodobo bojovala s finančnými problémami, s alkoholom a dokonca jej sociálka odobrala deti.

TV JOJ

Podľa informácií pluska.sk sa tak už nestane. Jeden z Martinkiných kamarátov na svojom profile na sociálnej sieti oznámil, že excentrická žena svoj boj definitívne prehrala. 

"Veľmi smutný som. Martinka bola veselá a dobrosrdečná žena. Mal som ju rád a keď som videl, čo sa s ňou deje, chcel som pomôcť. Nechcela. Predminulý týždeň sme jej do nemocnice niesli hygienické potreby. Žiaľ, už sa z toho nedostala. Verím, že je na lepšom mieste,“ napísal na svojom profile. Podľa pluska.sk informáciu zatiaľ oficiálne nepotvrdil nikto z rodiny, no v nemocnici ju ani nepopreli. 

TV JOJ

To, že Martina zomrela, potvrdila redaktorke televízie JOJ Ivete Marešovej jej matka.

Netypická mama

"Bude mi chýbať. Je to mama, ale nijaký vzťah som s ňou už nemala," smutne konštatuje dcéra Barbora. 

Podľa najstaršej dcéry nebola vzornou matkou, akú si praje každé dieťa. Spolu so súrodencami ju nevideli dva roky, no často na ňu mysleli a občas jej zatelefonovali. Najčastejšie na nejaký sviatok. 

Barborka priznala, že v detskom domove je im lepšie. "Keď mi volala, tak iba napitá," priznáva dcéra. 

Mama Kleopatry z Turca priznala, že jej dcéra síce v poslednom čase bývala inde, no radi by sa s ňou rozlúčili v Martine, kde prežila väčšinu svojho života. Netušia ale odkiaľ na pohreb vezmú peniaze. 

Martinka a jej mama takto pripravovali makové rožky, pozrite si krátke video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy