Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Martinka z Turca: Bola jednou zo slovenských celebrít
Zdielať na

Martinka z Turca: Bola jednou zo slovenských celebrít

BRATISLAVA / Viaceré zvučné mená zatienila Martinka z Turca. Na istý čas sa stala najväčšou slovenskou celebritou. Na výslnie sa dostala vďaka svojmu účinkovaniu v reality šou Farmár hľadá ženu.

Hoci energická dáma v reality šou nezískala lásku farmára Mariána, zvíťazila. Na Slovensku ju každý hneď spoznal. Typický pre ňu bol podrezaný jazyk, nevšedné názory, výstredné oblečenie a výrazné líčenie. Jednoducho bola neprehliadnuteľná.

Či jednotlivci alebo firmy si ju pozývali na rôzne akcie a viaceré známe tváre jej mohli len závidieť.

Kleopatra z Turca nebola typická krásavica a nevynikala ani svojou inteligenciou, no mala svojské kúzlo osobnosti.

Pamätné preslovy

Na internete patrili preslovy Mmartinky, jej bezzubej mamy a strýka k absolútnym trhákom. Niet dovu. "Ja tu u nej bývam a strážim, aby ju nikto nepre..., keď teraz čaká na toho bachratého farmára," povedal strýko na nahrávke, ktorá sa stala hitom internetu.

Pokračoval. "A farmár nič. Maťa tam prišla, taká krásavica z Hollywoodu, nádherne oblečená. Tam ale nedošlo k žiadnemu zoznámeniu. Maťa bola mokrá, tešila sa naňho, že bude sex, že bude pálenka, hudba, a on nič, len práca, kydať hnoj..."

Láska i bitka

Keďže sa farmár k činu nemal, našla si Martinku láska inde. S ním mala aj svoje už štvrté dieťa.

Kleopatra z Turca sa nahnevala, keď o nej médiá napísali, že má každé dieťa s iným mužom. "To nie je pravda. Mám deti s jedným mužom. A ako sme sa zoznámili? Tak to poviem, cez inzerát. Jeho kamarát nechcel na stretnutie ísť, tak išiel Vlado, a s ním sme to potom nakoniec dali dohromady," povedala.

Počas nakrúcania šou Farmár hľadá ženu sa pobila s konkurentkou, obvinila všetkých, že jej ukradli mobil, hoci si ho sama schovala do pece. Nešetrila vulgarizmami a obliekala sa štýlom, ktorý by mohol viacerým módnym odborníkom privodiť srdcovú slabosť.

Do pamäte mnohých sa zapísali jej frajerské podkolienky či trblietavé tričká a topy.

Najlepšie hlášky

Strýko o Martine: "Je to výborná herečka, vie dobre hrať a ojeb.... ľudí."

Maminka o Martine: "Keď prišla z farmy, strašne smrdela, hneď musela ísť do vane..."

Martina o negližé: "Vzala som si na farmu sexi negližé, keby bola v noci príležitosť posedieť s mužom, ale nebolo nič, len práca..."

To je už ale minulosť. Kleopatra z Turca zomrela. Jej smrť oznámil prostredníctvom sociálnej siete jej kamarát. 

Najčítanejšie správy