Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Rozruch na Záhorí! Kukláči hľadali drogy
Zdielať na

Rozruch na Záhorí! Kukláči hľadali drogy

ZÁHORIE / V Malackách a okolí zasahovali v utorok podvečer policajti aj kukláči z Národnej kriminálnej agentúry. Muži zákona zatiaľ nechcú akciu komentovať. Aj napriek tomu sa nám podarilo zistiť detaily.

Prehliadky vykonávali naraz

Dvoch údajných dílerov zadržali policajti podľa našich informácií v aute na jednej z križovatiek v obci Malé Leváre. Potom nasledovali domové prehliadky. Akcia bola zameraná na dílerov a výrobcov drog. Na zásahu sa podieľali nielen krajskí policajti z Bratislavy, ale tiež okresní z Malaciek a pomáhali im aj kukláči z Prezídia.

Domové prehliadky realizovali podľa našich informácií policajti na niekoľkých miestach naraz. Zasahovať mali aj v penzióne na okraji obce Gajary. V ňom bol ubytovaný Patrik B. Podľa nášho zdroja u neho policajti našli marihuanu a pervitín.

Marihuana, pervitín

"Môžem potvrdiť, že to tu bolo, ale nechcem to komentovať," povedal prevádzkar penziónu. V rovnakom čase, teda okolo 18 hodiny popoludní prehľadávali policajti aj byt v paneláku v Malackách, kde býva Miroslav N. U toho mali nájsť taktiež pervitín aj marihuanu. Jeho príbuzní sa k celej udalosti odmietli vyjadriť.

Tretia prehliadka prebehla v obci Studienka v rodinnom dome. Tam býval ďalší údajný díler Mário H., u ktorého podľa našich zistení mali nájsť okrem pervitínu aj príslušenstvo na jeho výrobu.

Policajný hovorca sa k akcii ,ktorá bola s najväčšou pravdepodobnosťou úspešná, vyjadril len veľmi stroho - v podstate len potvrdil, že prebehla. "Prípadom sa zaoberáme. Vzhľadom na štádium konania nie je možné v súčasnosti poskytnúť bližšie informácie," informuje policajný hovorca Michal Szeiff.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy