Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Moniku (21) mal znásilniť jej partner, rozbila mu hlavu popolníkom
Zdielať na

Moniku (21) mal znásilniť jej partner, rozbila mu hlavu popolníkom

NITRA / Noví podnájomníci v jednom nitrianskom paneláku dokázali za pár dní narušiť pokojný život jeho obyvateľom hneď niekoľkokrát. Krik, či hádky boli v byte na dennom poriadku. Všetko vyvrcholilo bitkou a údajným znásilnením 21- ročnej Moniky.

Krvavá bitka a znásilnenie

Podľa susedov sa 21-ročná Monika v sobotu pohádala so svojím priateľom. Údajne ju napadol a ona mu mala rozbiť hlavu s popolníkom. Krátko nato žena oznámila na políciu, že ju muž znásilnil. "Muž bol celý krvavý a žena mala zranené ústa. Po bitke to asi nemohlo ani inak vyzerať," myslí si domovník Tibor Pecháč.

Polícia začala háklivý prípad hneď vyšetrovať. Slečna skončila v nemocnici a jej priateľ na výsluchu. Podľa našich informácií to ale vyzerá tak, že žena znásilnenie na neho iba našila. "Sú to nenormálni ľudia. Buď boli nadrogovaní, alebo neviem, čo je to za partiu," podotkol obyvateľ paneláku, v ktorom sa odohral incident.

Prekvapujúci výsledok vyšetrovania

"Prípad, ktorý sa mal stať v Nitre, je v štádiu preverovania," uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Nitre Božena Bruchterová. Polícia už pred časom v inom meste riešila s touto mladou ženou podobný prípad. Tiež ju mal znásilniť partner.

Po dlhom preverovaní a mnohých znaleckých posudkoch všetko skončilo s prekvapujúcim výsledkom. "Vyšetrovateľ z odboru kriminálnej polície zo Šale trestné stíhanie v tomto prípade zastavil, nakoľko bolo preukázané, že skutok sa nestal," dodala Bruchterová.

Peklo pre susedov

Mladá žena s priateľom sa mali do bytu v Nitre nasťahovať iba pred piatimi dňami. Za ten čas dokázali narušiť pokojný život v paneláku. "Ide o garzonku, ktorá je v prenájme. Z bytu boli počuť neustále nesúvislé kriky, že muž ženu zabije a podobne," vysvetľujú susedia.

Údajné znásilnenie malo byť iba vyvrcholením sporu. Dvojica robila taký krik, že susedia im museli búchať a dohovárať. Ľudia aj viackrát za noc volali políciu. "Ich správanie prekročilo všetky medze. Robili taký bordel a neporiadok, že im ľudia museli búchať na steny," dodáva Tibor Pecháč.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy