Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Snine znásilnili dievča (15), útočník je na slobode!
Zdielať na

V Snine znásilnili dievča (15), útočník je na slobode!

SNINA / Pätnásťročné dievča včera večer v Snine znásilnil neznámy muž. Vraj ju nalákal na žuvačku - tínedžerka ju chcela, aby mama s otcom nezistili, že pila. O hroznom zážitku nám táto stredoškoláčka porozprávala. Vraj násilníka s plačom prosila, aby prestal. Keď sa potom obliekal, vraj sa jej spýtal, či je v pohode.

Dievča sa zabávalo najskôr v bare

Martina prišla domov s plačom a zamkla sa v kúpeľni. Jej mama klopala na dvere a chcela vedieť, čo sa vlastne stalo. Po chvíli sa jej dievča zdôverilo. "Keď prišla domov, hneď išla na WC a rozplakala sa. Potom mame povedala, že ju znásilnili," hovorí otec dievčaťa.

Tínedžerka sa priznala, že si v bare s kamarátkou dali aj alkohol. Od neznámeho mladíka si vraj opýtala žuvačku, aby pred rodičmi zamaskovala, že pila. Dievča vraví, že muž ju potom vylákal von z baru s tým, že pôjdu po žuvačky k nemu domov.

K znásilneniu malo dôjsť na ulici. Dievča si ale celkom presne nepamätá, za ktorým rodinným domom. "Ja si už presne nepamätám, ktorý to bol dom, tam bol ten altánok," hovorí 15-ročné dievča.

"Dievča zozadu chytil okolo krku a odtiahol ju na tmavé miesto, kde ju znásilnil. Humenský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin znásilnenia," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Polícia po neznámom mužovi pátra

Rodičia 15-ročnej Martiny sú z celej udalosti v šoku. Boja sa o dcéru, keďže je vo veku, kedy vníma všetko oveľa citlivejšie. Násilník si môže za tento skutok  posedieť vo väzení poriadne dlho. Hrozí mu totiž 7 až 15 rokov basy.
   

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA, ilustračná fotografia

Súvisiace články

Najčítanejšie správy