Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Matka (45) nútila dcéry k sexu s bohatými mužmi!
Zdielať na

Matka (45) nútila dcéry k sexu s bohatými mužmi!

BOGOTA / Polícia zadržala 45-ročnú ženu a obvinila ju z kupliarstva. Podľa svedectva jej vlastnej dcéry nútila svoje deti k prostitúcii. Obyvatelia kolumbijskej Bogoty sa teraz dohadujú, či je vôbec možné, že by sa dopustila takých zverstiev, z akých ju obviňujú.

Dcéry opíjala a napchávala drogami

Štyridsaťpäťročnú Margaritu zatkli za to, že mala nútiť svoje maloleté dcéry k pohlavnému styku s bohatými mužmi. "Keď dievčatá dovŕšili 12 rokov, predala ich panenstvo chlapom za 150 eur," tvrdí šéf miestnej polície Camilo Cabal.

Dievčatá vraj naliala alkoholom a napchala drogami. Margarita má 12 dcér, z toho väčšina je už dospelá. Kde sú jej najstaršie dcéry, nevedno. Po hrôzostrašnom zážitku sa z väčšiny jej dievčat stali prostitútky.

Matku udala jedna z jej dcér

Matku udala jej 16-ročná dcéra. Starší muž, ktorý ju pred rokmi znásilnil, je dnes zároveň otcom jej dieťaťa. "Mužovi hrozí za znásilnenie maloletej 15 rokov väzenia," dodal šéf polície.

Margarita všetky obvinenia popiera. Na otázku novinárov, či to skutočne urobila, či predala svoje vlastné dcéry, odpovedá: "Nie, zlatíčko." Policajti však vraj majú o jej činoch dostatok dôkazov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy