Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šialenec z Púchova si s mačkami netyká. Surovo ich stieľa!
Zdielať na

Šialenec z Púchova si s mačkami netyká. Surovo ich stieľa!

PÚCHOV / V meste Púchov niekto zrejme vedome strieľa na zvieratá! Nevedno, koľko ich už trafil. Isté však je, že pani Martina prichýlila z ulice štyri mačky, ktoré zranil. Tento prípad už rieši polícia.

Martina Furová je milovníčkou zvierat a preto opustené mačky zbiera na ulici. V posledných mesiacoch ju stále viac znepokojuje krutosť neznámeho človeka, ktorý do nich bezdôvodne triafa."Prvá bola Korina, u ktorej som náhodou objavila, že má v tele brok," hovorí Martina Furová.

Mačka mala v tele 11 brokov

Na tom istom mieste neskôr objavila zraneného kocúrika Filipka. A potom inde Roxanu, ktorá bola na tom najhoršie. Mala v seba až 11 diaboliek. "Štyri som jej hneď nahmatala. Jeden smeroval ku krku," poznamenáva Martina Furová. "Tá mačička by nemala žiť a fungovať s vážnejšími problémami. Je to taký malý zázrak, že nebol zasiahnutý dôležitý životný orgán," tvrdí veterinárka MVDr. Katarína Čentešová.

Prípadom sa už zaoberá polícia

Najnovšie našla Martina Furová Selly, ktorej neznámy surovec uštedril dve rany.  Rozhodla sa, že pôjde na políciu. "Už som podala  trestné oznámenie v danej veci," rozhorčene  oznamuje Martina Furová. "Vyšetrovateľ z Považskej Bystrice v zmysle zákona do 30 dní rozhodne v danej veci," konštatuje Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

Vyšetrovateľ  rozhoduje o tom, či ide o trestný čin, alebo o priestupok. V tomto prípade by mohli pri odhalení vinníka pomôcť obyvatelia mesta.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy