Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Psík vypadol z 9. poschodia! Podľa majiteľa spáchal samovraždu
Zdielať na

Psík vypadol z 9. poschodia! Podľa majiteľa spáchal samovraždu

V Nitre spáchal samovraždu pes. Údajne sa vyškriabal na zábradlie a vyskočil z balkóna na 9. poschodí. Tvrdia to majitelia malého kríženca Benyho. Susedia však údajne videli, ako bezbranné zviera majiteľ vyhodil sám. Prípad už vyšetruje polícia...

Videla, ako psíka vyhodil

"Niekomu nechýbal tri štvrte hodiny pes, keď vypadne z balkóna. Podľa mňa ho vyhodili z okna," rozčuľuje sa zástupca útulku zvierat v Nitre František Kubíček. Na linku 158 totiž zavolala žena, podľa ktorej niekto vyhodil z 9. poschodia psíka. Keď prišli policajti aj so zástupcami z útulku, pri psíkovi nikto z majiteľov nebol.

Beny nehybne ležal pri paneláku. Pád z asi 30-metrovej výšky nemal šancu prežiť. Podľa verzie muža, ktorý v paneláku býva, malý Beny dokázal vyliezť na okraj balkóna v asi metrovej výške. Potom mal skočiť dole. "On odpovedal, že však vypadol z balkóna a suseda argumentovala, že videla, ako ho chytil za obojok a vyhodil ho," tvrdia susedia.

Majiteľovi Benyho to je jedno

Majiteľ však povedal policajtom, aby mu dali pokoj. Že vraj si ide ľahnúť. Na hrozbu stíhania len povedal: "Áno? Nech sa páči..." Podľa susedov istotne nevypadol psík sám. Susedka však svedčiť údajne nechce, pretože sa bojí, že by jej majiteľ psíka zničil auto.

Polícia prípad vyšetruje ako podozrenie z týrania zvierat. Vyzýva svedkov, aby sa prihlásili na polícii a svedčili. Psíčkari už chodia na miesto zahynutia Benyho zapaľovať sviečky...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO

TV JOJ/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy