Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
ZÁZNAM. Neznámy zoofil znásilňuje kone, majiteľka je zúfalá
Zdielať na

ZÁZNAM. Neznámy zoofil znásilňuje kone, majiteľka je zúfalá

Nechutné! Keď istá žena z Floridy začala podnikať s koňmi, ani vo sne by jej nenapadlo, že raz bude riešiť úchylákov vo vlastnej stajni. Ak by išlo len o nejakého votrelca, ako tak by to strávila. No tento neznámy muž po spoločnosti koní túži bizarným spôsobom.

Koníky týra, bije, znásilňuje

Pre Abby Condel z Floridy sú jej minikoníky ako deti. O to ťažšie sa zmieruje s faktom, že im pravidelne niekto chodí ubližovať. "Chováme ich, vystupujeme s nimi, predávame ich," hovorí Abby. Od mája však do stajne chodí neznámy muž, ktorý za sebou necháva kone s modrinami a v šoku. "Niekoľkokrát ju brutálne napadol. Znásilnil ju sám aj s viacerými predmetmi. Všade mala modriny a bola od krvi," popísala spúšť Abby.

Znásilnenie potvrdil aj veterinár. Policajti však veľkú pomoc nesľúbili. "Povedali nám, že ho musíme prichytiť pri čine. Až tak ho môžu zatknúť. Ale prečo máme ohrozovať samých seba, ak chcem ochrániť naše kone?" Abby si dokonca kúpila psíka, no toho ubili na smrť!

Nainštalovala kameru...

A tak zvolila kameru, ktorú nainštalovala do stajne. Tá zoofila zachytila. "Prišiel, prezeral si ich, ktoré kone sú v stajni a potom sem priviazal k plotu a zneužil ich. Oni sa nevedia brániť voči človeku, nevedia ako. Išli by s každým," hovorí zúfalá majiteľka.

Teraz dúfa, že muža niekto spozná a ozve sa. Je ochotná na obranu použiť zbraň. "Nikdy som nevystrelila, ale ak ho tu ešte raz uvidím, ako obcuje s mojimi koňmi a týra ich, zabijem ho."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy