Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž prepadol zlatníctvo. Predavačku zviazal a zatvoril na záchode
Zdielať na

Muž prepadol zlatníctvo. Predavačku zviazal a zatvoril na záchode

FIĽAKOVO / Šperky za niekoľko tisíc eur zmizli v stredu zo zlatníctva vo Fiľakove. Ukradol ich neznámy lupič, ktorý predavačku ohrozoval zbraňou. Maskoval sa šiltovkou a nie je vylúčené, že mal aj parochňu. Údajne ho na ulici čakal komplic. Policajtom stále uniká.

Muž predavačku spútal a držal na toalete

Za bieleho dňa vylúpili dvaja muži zlatníctvo, a to priamo na hlavnej ulici.  Aj napriek tomu si údajne nikto nič podozrivé nevšimol a páchateľom sa podarilo uniknúť. Dovnútra však vošiel len jeden z nich a prikázal mladej predavačke, aby zamkla predajňu.

Spod bundy vytiahol pištoľ s dlhšou hlavňou a povedal jej, aby nekričala, že na ulici ho čaká jeho komplic. Toho však žena údajne nevidela. Je teda otázne, či boli naozaj dvaja. Maskovaný muž ju potom spútal a zamkol na toalete.

Páchateľov stále hľadajú

Podarilo sa jej vyslobodiť asi o 10 minút a privolala pomoc. V predajni už chýbali šperky za niekoľko tisíc eur. Policajti okamžite obsadili výjazdy z mesta, no páchateľa, či páchateľov zatiaľ nemajú. Polícia už začala trestné stíhanie pre zločin lúpeže, za čo hrozí 7 až 12 ročné väzenie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy