Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Akčný majiteľ zlatníctva! Zlodeja odprevadil ku dverám
Zdielať na

Akčný majiteľ zlatníctva! Zlodeja odprevadil ku dverám

V Nitre prepadol zatiaľ neznámy páchateľ zlatníctvo. Muž položil na pult škatuľu a povedal, že je v nej nálož, ktorá vybuchne. Stalo sa ale niečo, s čím lupič akosi nerátal. Majiteľ ho schytil a vyhodil za dvere. Neúspešný prepad zaznamenali aj kamery.

Na stôl dal škatuľu

Krádež sa odohrala asi okolo piatej poobede. Vonku už bola tma. Predavačka stála za pultom aj s 8-ročnou dcérkou a majiteľom obchodu. Muž v šiltovke sa spočiatku tváril ako bežný zákazník a obzeral si zlaté šperky.

Páchateľ potom z bundy vytiahol menšiu škatuľu a tvrdil, že ide o bombu, ktorá vybuchne. "Toto je bomba, ak nebudete spolupracovať , tak to tu vyletí do vzduchu a mám aj zbraň. Máte tu malé dieťa, kamarát čaká v aute a všetko sleduje," tvrdil.

Samotný lupič bol v šoku

Žena sa vystrašene otočila k majiteľovi a vysvetlila, o čo ide. Ten zareagoval tak prekvapivo, že aj samotný lupič bol v šoku. Jednoducho ho vyprevadil z predajne von. Zlodejovi pritom z vrecka vypadla zbraň. Vrátil sa po ňu a stratil sa v uliciach.

Pozrite si identikit neúspešného lupiča, po ktorom polícia pátra. Ide asi o 35-ročného, vysokého muža, so svetlými vlasmi a s náplasťou na brade. Ak ste ho spoznali, kontaktujte políciu.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy