Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Igor Matovič sa v politickej relácii zastal Mariana Kotlebu a ocenil, že ho do diskusnej relácie pozvali
Zdielať na

Igor Matovič sa v politickej relácii zastal Mariana Kotlebu a ocenil, že ho do diskusnej relácie pozvali

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Líder OĽaNO vraj do politickej relácie TA3 prišiel preto, lebo podľa neho nie je správne, ak niekto tvrdí, že s fašistom nediskutuje. Podľa Matoviča Andrej Kiska urobil chybu, keď ako prezident nepozval na stretnutie so zástupcami politických strán Kotlebovu ĽSNS.

Nosenie uniforiem, či postoj k Rómom označil Matovič za mladícku nerozvážnosť Kotlebovcov. Čo sa týka spolupráce, tú si vie šéf OĽANO predstaviť najmä so stranou SAS.

"Priznávam, že som trošku prekvapený niektorými výrokmi, ktoré odzneli. Ale chápem, že ideme do predvolebného obdobia, a tak viem si vysvetliť tieto výroky práve tým, že sa pokúša Igor Matovič takýmto spôsobom presvedčiť Kotlebových voličov, aby prešli na jeho stranu," myslí si poslanec Martin Klus z SaS. 

"Ja si myslím, že je to spôsobené tým, že po tom vstupe KÚ na kandidátku OĽaNO sa ten elektorát priblížil - vzájomný elektorát Kotlebov aj Matovičov - tak ja si myslím, že je to taký taktický ťah zo strany Matoviča," zhodnotil politický analytik Ján Baránek. 

Matovič doniesol Dankovi letenku do Grécka, ten ho nazval buzerantom: 

Súvisiace články