Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Poslanci Smeru sa schádzajú na Bôriku, podľa informácií TV JOJ má ísť o narodeninovú oslavu Roberta Fica
Zdielať na

Poslanci Smeru sa schádzajú na Bôriku, podľa informácií TV JOJ má ísť o narodeninovú oslavu Roberta Fica

Peter Pellegrini po utorkovom stretnutí na predsedníctve strany uviedol, že Robert Fico už podľa jeho informácií asi nebýva v bytovom komplexe Bonaparte.

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Poslanci strany Smer-SD sa v týchto chvíľach stretávajú vo vládnom hoteli Bôrik. Podľa informácií TV JOJ má ísť o narodeninovú oslavu Roberta Fica. Nie je nateraz jasné, či dnes bude tlačová konferencia ku kandidátke Smeru vo voľbách 2020.

Novinárov za rampu zatiaľ nepustili. Igor Choma prišiel na skútri. Z ministrov zatiaľ prišla ministerka kultúry Jana Laššáková a minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter. Na mieste je už aj Robert Fico a Martin Glváč. 

Premiér Pellegrini po rokovaní vlády tiež zamieri na Bôrik. "To dnes nie je politické stretnutie, je to spoločenské stretnutie. Nepredpokladám žiadne ťažké rokovania," uviedol po rokovaní vlády Pellegrini. 

Do vládneho hotela Bôrik už prišiel aj predseda vlády Peter Pellegrini. Novinárom oznámil, že ide len o spoločenské stretnutie, nie o schôdzu politického charakteru.

​Poslanec Dušan Jarjabek prišiel na obed do hotela Bôrik. Robertovi Ficovi doniesol umenie v tvare obrazu a kníh akademického maliara Ondreja Zimku. 

​Igor Choma na skútri.

noviny.sk

Na Bôrik prišiel aj bývalý manažér strany Viktor Stromček. 

Podpredseda strany Juraj Blanár pre TV JOJ v stredu pripustil, že líder kandidátky Smeru bude mať premiérske ambície. V utorok premiér Peter Pellegrini uviedol, že predseda strany Robert Fico čoskoro kandidátku predstaví. Robert Fico v pondelok odmietol komentovať informáciu, ktorou disponovala TV JOJ, že jednotkou by mal byť Peter Pellegrini.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy