Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nasledujúce dni budú teplejšie, počítať treba aj s prehánkami
Zdielať na

Nasledujúce dni budú teplejšie, počítať treba aj s prehánkami

BRATISLAVA / Stred týždňa je zamračený, s dažďom. Oblačnosť ale v noci zabránila poklesu teploty na nízke hodnoty, takže prebúdzanie do nového dňa nebolo studené, ale cez deň zase oblačnosť zabránila rýchlejšiemu vzostupu na vyššie hodnoty. Aké počasie nás podľa meteorologičky Miriam Jarošovej čaká po zvyšok týždňa?

Streda bude oblačná zamračená, na mnohých miestach so zrážkami. Denná teplota 14 až 19, na juhu západného a aj stredného Slovenska do 21°C. 
"Brázda nízkeho tlaku, ktorá dnes ovplyvňuje naše počasie, sa udrží u nás ešte aj v noci na zajtra, ale zajtra cez deň nás už bude ovplyvňovať síce málo výrazný, ale predsa len výbežok vyššieho tlaku vzduchu," povedala Miriam Jarošová z Najlepšieho počasia.
Znamená to, že vo štvrtok počas dňa budú zrážky ustávať a bude sa aj zmenšovať oblačnosť. Denná teplota od 15 do 21°C. V piatok už bude slnečno, zrána hmlisto a teplota od 18 na severe po 25°C na juhu. 
"Sobota sa z dnešného dňa javí ako oblačná, postupne až zamračená, so zrážkami, ale s teplotou stále príjemnou. Od 16 do 22°C," dodala Jarošová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy