Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fico pridal ďalšie video, vyzýva na zverejnenie telefonátu s Vadalom
Zdielať na

Fico pridal ďalšie video, vyzýva na zverejnenie telefonátu s Vadalom

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Robert Fico trvá na tom, že Antonina Vadalu, ktorého Taliani stíhajú pre pašovanie drog, nepozná a netelefonoval s ním. Dokonca zašiel ešte ďalej a večer na svojom profile na sociálnej sieti zverejnil video s jasným odkazom.

Predseda Smeru Robert Fico trvá na tom, že talianska prokuratúra vyvrátila informáciu existencie tohto rozhovoru a vraj to malo potvrdiť aj ministerstvo zahraničných vecí, a tak vo svojom najnovšom videu, ktoré zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti dáva jasný odkaz, že ak niekto takouto náhravkou disponuje, on osobne dáva súhlas na jeho zverejnenie. 

"V roku 2012 som meno Vadala nepoznal a nemali sme dôvod komunikovať. Prestaňme hrať tieto hry, ktoré síce môžu vyzerať detinsky, ale vo svojej podstate ohrozujú demokraciu na Slovensku,“ povedal Fico vo videu. 

Kriticky sa vyjadruje k talianskemu novinárovi z denníka La Repubblica, ktorý potvrdil existenciu takejto nahrávky. Všetko bude v rukách vyšetrovacích orgánov. Z talianskej strany zatiaľ nič neuniklo. Aj denník SME, ktorý s týmto novinárom priniesol rozhovor, ale hovorí, že majú zdroj, ktorý má informáciu o existencii tejto nahrávky. Či sa objaví aj verejne, zatiaľ nie je zrejmé. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy