Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Fico novinárom: Nebudete nás tu odchytávať ako zver a otravovať nás
Zdielať na

Fico novinárom: Nebudete nás tu odchytávať ako zver a otravovať nás

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Robert Fico v piatok v parlamente utekal pred novinármi. Na tlačovej konferencii o peňažných príspevkoch na kompenzáciu ťažko zdravotne postihnutých odmietol odpovedať na otázky mimo tému. Z miestnosti určenej na tlačové konferencie odišiel a odmietol odpovedať novinárom na otázky.

Novinári sa ho snažili chytiť na chodbe parlamentu. Ale márne. Reportérka TV JOJ Barbora Jánošová sa ho chcela opýtať na tvrdenia generálneho prokurátora o tom, že štát nechráni malých farmárov. Fico to odmietol. "Nemôže sa stať, že nás tu budete odchytávať ako nejakú zver po chodbách. Ja budem na vaše otázky odpovedať len na tlačových konferenciách, ktoré budú tematicky stanovené," uviedol Fico.

"Môžeme si spraviť politickú tlačovú konferenciu, ale vždy, keď ma zastavíte na chodbe, nebudem vám odpovedať. Budem si organizovať tlačové konferencie tematicky," dodal Fico. 

Novinári sa snažili získať reakciu na tvrdenia generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára. Ten na stredajšej tlačovej konferencii uviedol: "Ja tým ľuďom nemám dôvod neveriť, pretože ak je z toho pravda polovica, a ja verím, že hovoria pravdu vo všetkom, tak v tých oblastiach Slovenska, štát ako taký absolútne zlyhal."

Fico: Nebudem odpovedať

​"Nebudem odpovedať na otázky, že nás tu budete odchytávať, chodiť za nami a nás otravovať. Tam budú tlačové konferencie a tam som pripravený odpovedať," uviedol Fico.

Fico obvinil novinárov z toho, že nerešpektovali rokovanie jeho a ministra práce, sociálnych vecí a rodiny s telesne ťažko postihnutými. "Doteraz bolo rokovanie so zdravotne ťažko postihnutými ľuďmi. Vy ste to nerešpektovali. Nemám teraz dôvod sa s vami baviť na tieto témy," dodal Fico.

Fico už v minulosti odmietol odpovedať na otázky a pred reportérkou TV JOJ doslova utekal po chodbách parlamentu. Pozrite si archívne video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy