Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Andrej Danko: Zvážim, či ostanem v politike
Zdielať na

Andrej Danko: Zvážim, či ostanem v politike

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Predseda parlamentu a predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko zvolal podvečer brífing, na ktorom sa vyjadril ku koaličnej kríze. Uviedol, že minister školstva Peter Plavčan oznámi vo štvrtok ráno svoju abdikáciu a taktiež to, že zváži, či zostane vo vrcholovej politike.

Koaličnú krízu sledujeme v ONLINE reportáži.

"Život prináša situácie, ktoré nás niekedy zlomia, poučia či posilnia. Keby bol život bezproblémový, tak by nám bolo z tej rozkoše lepšie a radostnejšie. Mám za sebou skúsenosť, ktorá ma naučí, že v niektorých situáciách treba reagovať inak," uviedol predseda SNS Andrej Danko.

"Mám za sebou ťažký deň a tak, ako som povedal, čo vás nezabije to vás posilní. A za všetkým treba hľadať to dobré," dodal.

Andrej Danko podľa vlastných slov absolvoval s ministrom školstva Petrom Plavčanom dôverný rozhovor. Slovenská národná strana podľa predsedu strany popiera akúkoľvek korupciu, ktorá by sa dotýkala SNS.

V utorok večer oznámil svojim koaličným partnerom, že sa nebráni zmenám na ministerstve. "Zajtra o desiatej oznámi minister Plavčan abdikáciu. Vysvetlí postoj k predmetnej veci," dodal Danko.

​Danko na záver svojho vyjadrenia uviedol, že zváži svoje pôsobenie v politike. "Toto sklamanie si chcem prežiť v tichosti a s ľuďmi, ktorých mám rád a za ktorých sa oplatí bojovať," dodal na záver.

Pozrite si celý brífing predsedu SNS Andreja Danka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy