Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pomáhame vám efektívne rozvíjať váš biznis
Zdielať na

Pomáhame vám efektívne rozvíjať váš biznis

Zdroj: SBA/Hlavným cieľom rastového programu je pomôcť zefektívniť biznis malým a stredným podnikateľom v rôznych etapách rastu a rozvoja ich firmy.

INZERCIA / Rozbehli ste svoje podnikanie, a chcete efektívne rozvíjať svoju firmu? Na domácom, alebo zahraničnom trhu? Veľmi dobrou voľbou je návšteva Národného podnikateľského centra na Karadžičovej ulici, v rámci ktorého môžete využiť BEZPLATNÉ služby Rastového programu.

Rastový program je jeden z nosných programov Národného podnikateľského centra v Bratislave. Jeho aktivity sa zameriavajú na malých a stredných podnikateľov (MSP) v rôznych etapách rastu a rozvoja ich firmy. Všetky služby, ktoré program poskytuje, sú bezplatné.

"Cieľom je pomôcť podnikateľom zefektívniť ich biznis. Ponúkame odborné poradenstvo, dlhodobé i krátkodobé. Ďalej mentoring, skupinové poradenstvo vo forme odborných seminárov, workshopov, prednášok či networkingových stretnutí,“ vysvetľuje Ivica Forrová, vedúca manažérka Rastového programu.

Okrem toho majú podnikatelia možnosť využiť motivačné tímové aktivity vo forme teambuildingu či teamkoučingu alebo odcestovať na medzinárodné odborné podujatia. Odborne vám poradíme aj pri zapájaní sa do komunitárnych programov EÚ.

"Za posledných 10 mesiacov sme zorganizovali 44 seminárov a workshopov, rukami nám prešlo 335 podnikateľov, pričom mnohí sa k nám opakovane vracajú a čerpajú viaceré služby. Spolupracujeme s mnohými špičkovými odbornými konzultantmi a mentormi,“ dodala Ivica Forrová, vedúca manažérka Rastového programu.

Najväčšími ťahákmi sú podľa nej témy ako efektívne využívať rôzne marketingové nástroje a pracovať so sociálnymi sieťami, nastavovať reklamné kampane v internetovom prostredí, vytvárať content marketing, optimalizovať webové stránky pre vyhľadávače, či osvojiť si princípy webovej analytiky. Na jar a v lete sa podnikatelia intenzívne zaujímali o jednotné pravidlá v oblasti ochrany osobných údajov známe ako „GDPR“ a živnostníci sa pripravovali na povinnú elektronickú komunikáciu so štátom.

Na jeseň očakávame záujem o tému ako pracovať so sieťou Linkedin ako biznisovým a marketingovým nástrojom a špecifickú problematiku generačnej výmeny v rodinných podnikoch.

"Oceňujem skvelú komunikáciu, organizáciu a celkový priebeh školenia o GDPR. Obe jeho časti boli na vysokej úrovni, informácie nám boli sprostredkované komplexne a zrozumiteľne, s ohľadom na praktické využitie pre e-shop alebo menšiu firmu,“ napísala jedna zo spokojných účastníčok školenia Monika V. zo spoločnosti Mimera Europe s.r.o.

​Medzi najobľúbenejšie služby Rastového programu patrí krátkodobé individuálne poradenstvo. V rozsahu 10 hodín môžete využiť pre svoj biznis bezplatné konzultácie s expertom. Marketing, financovanie, právo a legislatíva, manažment, elektronické podnikanie...? Je len na vás, akú tému si zvolíte. "Je to viac o vysvetlení, nasmerovaní a pochopení toho, na čo sa treba sústrediť, kde sú slabiny alebo naopak príležitosti. Začínajúcemu podnikateľovi často od experta stačí upozornenie na riziká, na ktoré sa treba sústrediť, či chyby, ktorým by sa mal vyvarovať, alebo mu len naznačiť zmenu a on už ďalej koná sám,“ dodáva Ivica Forrová.

SBA/Využite pre svoj biznis konzultácie s expertom. Je len na vás, akú tému si zvolíte.

​Potrebujete motivovať seba aj svoj tím? Vylepšiť komunikáciu, spoluprácu v tíme, podporiť tvorivosť zamestnancov, predchádzať ich vyhoreniu, vylepšiť medziľudské vzťahy? Hľadajte riešenia s lektorom, využite našu službu na skupinové motivačné aktivity. Aj takýto jeden „teambuildingový“ deň strávený u nás, pod vedením lektora, môže pomôcť vašej firme ďalej napredovať.
Bližšie informácie o všetkých službách Rastového programu dostanete na čísle +421 2 203 63 223, alebo nás kontaktujte mailom: rp@npc.sk.
Všetky informácie získate na: a www.sbagency.sk www.npc.sk

Kalendár pripravovaných podujatí:
27.9. Elektronická komunikácia so štátom – nové povinnosti, nové možnosti
2.10. Naučte sa správne rokovať, základ úspechu je v komunikácii
2.10. Urob si sám: Vyrob si závesnú šperkovnicu v tvorivej dielni Creative point
3.10. Ako prezentovať vlastný biznis
11.10. Rodinné podnikanie – nástupníctvo a generačná výmena
VÝZVA: Prototypujte, modelujte, vyrezávajte – užite si technológie v našom Creative Pointe
VÝZVA: Získajte miesto v našom COWORKINGU
VÝZVA: Využite pre svoj biznis konzultácie s expertom – 10 hodín, BEZPLATNE

Prihláste sa na odber newslettru na www.sbagency.sk

Sledujte nás na sociálnych sieťach:
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

SBA/Podporu podnikania v Bratislavskom kraji zabezpečuje Národný projekt NPC II – BA kraj, spolufinancovaný Európskou úniou z Európskeho fondu regionálneho rozvoja, v rámci Operačného programu Výskum a inovácie. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861.

Najčítanejšie správy