Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Znížte si cenu plynu
Zdielať na

Znížte si cenu plynu

Zdroj: noviny.sk

Ceny zemného plynu pre domácnosti sa znížia. Rozhodla o tom nedávno Rada pre reguláciu Úradu pre reguláciu sieťových odvetví. Zákazníci tradičného dodávateľa budú za plyn, ktorý používajú na vykurovanie či varenie, platiť o 3 až 5 % menej. Ušetriť môžu v priemere 70 eur ročne. Alternatívni dodávatelia však garantujú ešte väčšiu úsporu.

Najväčšia úspora od RWE

Najvyššiu zľavu prináša RWE Gas Slovensko – až 12 percent z ceny za dodávku zemného plynu. "Naša spoločnosť je najväčším konkurenčným dodávateľom zemného plynu na Slovensku. Bez ohľadu na vývoj cien ponúkame vždy nižšie ceny ako dominantný hráč na trhu,“ hovorí konateľ spoločnosti Miroslav Kulla.

Spoločnosť predáva firmám od roku 2008, domácnostiam ponúkla svoj Modrý plyn po prvýkrát v apríli 2011. Okrem ceny ponúka RWE Gas Slovensko aj zázemie silnej energetickej skupiny RWE, čo prináša spoľahlivosť a stabilitu.

Garancia nízkej ceny za každých okolností

"Za rok sme získali niekoľko desaťtisíc zákazníkov aj vďaka garancii trvalej úspory,“ zdôrazňuje konateľ spoločnosti. RWE Gas Slovensko totiž bez ohľadu na aktuálny cenový vývoj dokázala vždy poskytnúť zľavu vo výške 12 percent z ceny za dodávku Modrého plynu.

V mesiacoch júl až október 2011 to bolo dokonca 15 %, čo vtedy neponúkal žiaden iný alternatívny dodávateľ. Bolo to v čase, keď tradičný dodávateľ zvýšil ceny a RWE Gas Slovensko v záujme zákazníka podržala ceny najdlhšie ako mohla.

V čase, keď tradičný dodávateľ zvyšoval ceny a RWE Gas Slovensko v záujme zákazníka podržala ceny najdlhšie ako mohla, znamenala úspora aj 150 eur ročne (v tarife D3 pri ročnej spotrebe 35 MWh).

Nebojte sa zmeny dodávateľa, je to jednoduché

"Jedna vykurovacia sezóna skončila, je čas myslieť na ďalšiu. Zákazníkom odporúčame, aby zmluvu s RWE Gas Slovensko uzavreli do 23. marca,“ zdôrazňuje konateľ Miroslav Kulla. Ponuku Modrého plynu môžu zákazníci získať na Zákazníckej linke 0850 123 998, ktorá je prístupná každý pracovný deň. Z pohodlia domova si môžu zákazníci objednať Modrý plyn aj cez ONLINE formulár na www.ModryPlyn.sk.

Ak chcú zákazníci získať Modrý plyn, môžu sa dohodnúť aj s niektorým z predajcov spoločnosti. Podomoví predajcovia sú riadne označení a riadia sa etickým kódexom. Ich totožnosť je možné overiť na Zákazníckej linke. Pre zákazníkov z východného Slovenska sú k dispozícii aj kontaktné miesta Východoslovenskej energetiky a.s. , ktorá je sesterskou spoločnosťou RWE Gas Slovensko. "Zmena dodávateľa je bezplatná a jednoduchá. Všetky administratívne úkony vybavíme za zákazníka, postačí podpísať zmluvu a splnomocnenie,“ uzatvára Kulla.

RWE Gas Slovensko

noviny.sk

Najčítanejšie správy