Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Na Mejdan roku prišli tisícky ľudí. Michal David nesklamal
Zdielať na

VIDEO: Na Mejdan roku prišli tisícky ľudí. Michal David nesklamal

BREZNO / Viac ako 3000 ľudí z Horehronia a okolia vo štvrtok prišli na koncert Michala Davida. Športová hala bola úplne preplnená a ozývali sa ňou diskotékové hity, ktoré ani desiatkami rokov vôbec nestratili na popularite.

Kapela, technici aj zvukári všetko pripravovali už popoludní. Káble, mikrofóny, aj nástroje všetko muselo spolu ladiť. "Vieme, že je tu skvelá hala, 3300 divákov. Dúfame, že bude super mejdan a zaželal by som im, aby sa super bavili, aby si poriadne zatrsali lebo moje muzika je tanečná," zaželal svojim fanúšikom Michal David.  Večer to pred plnou halou Michal David naplno rozbalil so svojimi najväčšími hitmi. 

Medzi divákmi sa zabávali všetky vekové kategórie, mladí ale aj tí starší. Z reproduktorov sa ozývali tie najznámejšie hity, nevynechal ani tie z kultového filmu Diskopříběh, či Decibely lásky. Hity Michala Davida si diváci naživo môžu vychutnať ešte aj v decembri počas jeho vianočného turné. "Je to síce malé turné, o troch koncertoch. Mejdan roku, budeme v Košiciach 11.12 v Steel aréne, v Žiline a v Bratislave," dodal Michal. 

Integrácie detí so znevýhodnením riešia úrady už desiatky rokov. Toto je jedinečný projekt pre všetky takéto deti. Pozrite si reportáž o koncerte pre všetky deti:

Súvisiace články